dimecres, 13 de juliol de 2011

Mutabal (puré d'albergínia)

El Mutabal o Baba Ghanoush és un plat àrab tradicional que s'assembla molt al hummusper la manera de preparar-lo.

Ingredients:

  • 2 albergínies
  • 1 ceba
  • 2 cullerades oli de sèsam
  • suc de una llimona
  • sal
  • 1 gra d'all
  • comí mòlt
  • oli d'oliva

Procediment:

Es tallen i fregeixen les albergínies amb poc oli (també es poden fer al forn).

DSC_0116

Es deixa refredar i es posa en un recipient per triturar amb el minipimer. S’afegeix l’oli de sèsam, el comí, la llimona, la sal i el gra d’all.

DSC_0118

Es serveix en torradetes, llesques de pa o pa de pita. DSC_0124

BON PROFIT!

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?