tag:blogger.com,1999:blog-1263642396082992940.post1907486752026679425..comments2022-09-10T10:25:52.476+02:00Comments on La cuina de la Marta: Pasta fresca amb pesto casolàAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/18126245271095327415noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1263642396082992940.post-36502787092572751082010-03-28T18:33:44.862+02:002010-03-28T18:33:44.862+02:00ei Marta! Gràcies per passar pel meu blog...ei que...ei Marta! Gràcies per passar pel meu blog...ei que ens queda pendents l'intercanvi de llavors...jo tinc pebrot, tomàquets, cogombres, pastanagues, alfàbrega, rabes, críexens, enciams, espinacs i aromàtiques. Envia'm un mail i quedem!<br />Ah! El divendres vaig estrenar la màquina de fer pasta com la que tu tens i vaig seguir les teves instruccions! Boníssima!!la gemmotahttps://www.blogger.com/profile/17658921710821159034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1263642396082992940.post-17990453469056504202009-09-16T19:18:19.944+02:002009-09-16T19:18:19.944+02:00ualaaa que currat! això si que es un blog i no el ...ualaaa que currat! això si que es un blog i no el nostre! jajaja la mariaxo i l'adri son mes perrosssss, no foten re!!! jajaja si si un dia et demanaré la màquina de fer espaguetis eh! un petuneeetmarhttps://www.blogger.com/profile/06317307126009531541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1263642396082992940.post-36025562467457414552009-02-04T03:22:00.000+01:002009-02-04T03:22:00.000+01:00Que chulada Marta, es genial la paciencia que tien...Que chulada Marta, es genial la paciencia que tienes para hacer la pasta.<BR/>Un besazo.<BR/>Margot<BR/>Ah! disculpa por no saludarte antes, no habia visto la foto, y creia que eras ya una vieja conocida, je je.Margothttps://www.blogger.com/profile/05231406063127643340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1263642396082992940.post-17866872761944868872009-01-14T11:17:00.000+01:002009-01-14T11:17:00.000+01:00Hola, una receta deliciosa, un buen regalo.Saludos...Hola, una receta deliciosa, un buen regalo.<BR/><BR/>Saludos!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09258044779566359793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1263642396082992940.post-4294666804927363412009-01-11T23:16:00.000+01:002009-01-11T23:16:00.000+01:00Bueno, esto ya es de super-ultra-crack! mham!Bueno, esto ya es de super-ultra-crack! mham!Carlahttps://www.blogger.com/profile/15755333726355648834noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1263642396082992940.post-5131052819570793692009-01-11T17:29:00.000+01:002009-01-11T17:29:00.000+01:00esa pastera!!!esa pastera!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1263642396082992940.post-38815849957032862532009-01-07T13:58:00.000+01:002009-01-07T13:58:00.000+01:00Buen regalo, no te quejarás.Imagino la pasra recie...Buen regalo, no te quejarás.<BR/>Imagino la pasra recien hecha deliciosa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1263642396082992940.post-23148221308895219562009-01-03T22:19:00.000+01:002009-01-03T22:19:00.000+01:00¡Cuanto te tiene que gustar la cocina! para hacer ...¡Cuanto te tiene que gustar la cocina! para hacer hasta la pasta...con el stres que vamos siempre, es de admirar, que esté todo echo artesanalmente. Besos.Annahttps://www.blogger.com/profile/14823440759134975604noreply@blogger.com