dimecres, 5 de febrer de 2014

Cigrons de la mare

Després de l'escudella, aquí tenim una altra recepta clàssica de la mare.

Ingredients:
  • 1/2 kg de cigrons secs (NOTA: es poden substituir els cigrons per llenties i la recepta es fa de la mateixa manera).
  • 1 os de pernil
  • 1 trosset de xoriç picant (sense lactosa)
  • 2 grans d'all
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 1 patata vermella petita


Preparació:
Es posen els cigrons en remull durant 6 hores, s'ha d'anar en compte amb l'aigua, perquè els cigrons se la van bebent.

DSC03852

Es tallen les verdures en juliana, i el xoriç a rodanxes.

DSC03850

Es posa tot a l'olla a pressió, es cobreix d'aigua fins que passi un dit per sobre de tots els ingredients i es deixa bullir durant 40 minuts.

DSC03854

I ja tenim un bon plat de cigrons.

I altre cop, tot sense lactosa.
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?