dissabte, 3 d’agost de 2013

Cua de vedella a la cervesa

Ingredients:
  • Una cua de vedella, o de bou
  • 2 cerveses mitjanes
  • 2 cebes
  • 1 all
  • Aigua o brou
  • oli
  • sal
  • 1 cullerada de farina
  • patates bullides amb pell o al vapor per acompanyar i fer un plat més complert

Preparació:
En una cassola de fang es posa oli i es sofregeix la cua fins estigui rossa.
DSC_0373 DSC_0374


S'hi afegeix les cebes tallades petites i l'all.

DSC_0375 DSC_0376


Quan ja està tot rosset es tiren les cerveses i es fa coure amb el foc viu fins que el líquid es redueix a la meitat.


DSC_0380  DSC_0383

Aleshores es tira l'aigua o el brou fins cobrir bé la cua, i quan comença a bullir es baixa el foc ben baixet i es deixa coent (fent xup-xup) durant 2 o 3 hores, fins que la cua està ben toveta.
 DSC_0384
Es torra en una paella la farina i es disol al líquid (per espessir-lo una mica), es sala i es serveix amb les patates.
No cal dir que la beguda que ha d'acompanyar aquest àpat és una cervesa ben fresqueta.
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?