diumenge, 19 d’octubre de 2008

Conill i pollastre al forn

Una recepta boníssima i molt simple de fer.

Ingredients (per 4 persones):
  • 1/2 pollastre tallat a trossets (amb os)
  • 1/2 conill tallat a trossets (amb os)
  • 4 salsitxes
  • oli gust suau
  • sal
  • pebre
  • farigola
  • romaní
  • vi blanc o cava
Procediment:

Es posa oli en una safata pel forn, de tal manera que cubreixi tota la superfície. Es sala i es posa pebre al pollastre i al conill. Es posa el pollastre, el conill i les salsitxes tallades a trossos per sobre sense que quedin trossos uns sobre els altres.



S'afegeix mig got de cava o vi blanc per sobre i es posen les herbes.



Es posa al forn a 180ºC dalt i baix durant 30 min. I llest per menjar.


Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?