dimarts, 14 d’octubre de 2008

Pasta picant amb tomàquet

Aquesta recepta la va fer la meva mare, que encara que digui que ella no cuina i que ja ens ha ensenyat tot el que necessitem per cuinar i que ara ens deixa el torn a nosaltres, de tant en tant també fa coses molt bones. Posaria una foto seva, però no es va deixar fer-la i les que tinc a l'ordinador són una mica antigues, així que haurà de fer una altra recepta per poder posar una foto seva.

Bé, prou rollos i comencem la recepta, que sinó se'm fa etern això d'actualitzar.

Ingredients (per 4 persones):
  • 500g de pasta
  • 2 tomàquets d'amanir
  • una mica d'oli
  • 3 grans d'all
  • 100 g de formatge parmesà ratllat (pot ser qualsevol formatge, el que més us agradi)
  • 1 o 2 bitxos (segons com us agradi de picant)
Procediment:

Es bull la pasta fins que estigui al punt (això va a gustos). Mentrestant es talla el tomàquet a trossets petits.



Es dóna un cop al alls perquè es trenquin i deixin anar la seva aroma.



Es posa oli a una paella amb els grans d'all i el bitxo.



Quan els alls estan cuits es treu l'oli del foc i es retira l'all i el bitxo. S'escorre la pasta i s'hi afegeix l'oli i el tomàquet.



Es serveix i es tira formatge ratllat pel damunt. I a menjar!!!


Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?