dimarts, 14 d’octubre de 2008

Ous al plàstic

Aquesta recepta està treta d'un llibre que es diu "Dinars de tàper. Trucs i receptes per menjar bé a la feina" d'Ada Perellada. Un llibre molt útil per a aquells que no podeu anar a dinar a casa i heu de dinar cada dia a la feina o a la uni amb un tàper portat de casa.

Aquesta recepta la vaig fer un dia que per fi la Carla es decideix a venir a patinar un dimarts a la nit, però ja sabeu com és el Murphy i va i es posa a ploure... quina mala sort. Arreglem el plan i venen la Carla i la Natàlia a sopar a casa, així que toca fer algo ràpid i bo.



Aquí les teniu esperant a que es faci el sopar. A vere si torno a aconseguir que un dimarts vingui a patinar (serà difícil).

Ingredients (per 1 ou):
  • paper film
  • 1 ou
  • sal
  • oli
  • 1 tall de pernil salat
  • Una mica de formatge emmental ratllat
  • mig tomàquet
  • i tot allò que us vingui de gust afegir (carbassó, ceba, pastanaga rallada, altres formatges...)
Procediment:

Es plastifica un got amb paper film per dins de la següent manera:



S'hi tira un rajolí d'oli i posteriorment l'ou i una mica de sal per sobre.



Es posen la resta d'ingredients tallats a trossets deixant el formatge per l'últim. Es tanca el farcellet i amb un altre tros de paper film (o amb un cordillet) es lliga el farcell per a que no surti l'ou ni els altres ingredients.



Es posa un pot al foc amb aigua i quan bull s'hi tira l'ou deixant el cordillet cap a fora per poder-lo pescar quan estigui cuit.



Es deixa al foc entre 5 i 10 minuts segons si el volem poc fet o molt fet. Es treu de l'aigua i es talla el plàstic intentant que no es trenqui l'ou. I ja es pot servir.



En el meu cas vaig deixar poca estona l'ou i així el rovell queda poc fet i es pot sucar pa... mmmm!!!


Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?