diumenge, 2 de novembre del 2008

Pintxo de llagostins amb salsa de ceps


Fent una mica el pallasso

El dimecres va ser un dia una mica gafe! Sobretot a la tarda! Per fi aconsegueixo sortir aviat de la uni i arribar a casa relativament aviat, però com sempre si no és la RENFE és el bicing que no em permten arribar a casa a l'hora. Avui he intentat agafar 5 bicis i totes estaven trencades fins que finalment he decidit que era una senyal de l'univers i que lo millor que podia fer era anar caminant cap a casa. El camí no és massa bonic, però he aprofitat per passar per una gran superfície a veure si hi havia els ingredients per fer sushi i els he trobat (ja posaré la recepta més endavant). Mentre visitava aquest enorme supermercat amb alts preus he vist que per tot arreu hi havia gambes i llagostins, així que he decidit fer un extra i he comprat uns llagostins. De camí a casa se m'ha acudit aquesta recepta.

Ingredients (2 persones):
  • 10 llagostins
  • 4 espàrrecs verds
  • 1/2 poma
  • 1 carbassó
  • 1/2 pot de crema de llet
  • 2 grapats de ceps secs
Procediment:

Es posen els ceps en remull en una tassa amb poca aigua (suficient per cobri-los) fins que estiguin tous (1 hora aproximadament). Els treuen els ceps de l'aigua (no llençar l'aigua) i es posen en una paella amb una mica d'oli per a coure'ls. Un cop estan dauradets anem afegint l'aigua de remullar-los a poc a poc per que se la vagi bevent.



Quan ja no queda aigua s'afegeix la crema de llet i es deixa 5 minuts a foc baix.



Es treu del foc i es passa pel túrmix i es torna a posar a la paella a foc baix per que es redueixi aproximadament a la meitat de volum (una mitja hora).



Mentrestant pelem els escamarlans i els passem per la planxa.



Tallem el carbassó a làmines (sense treure-li la pell) i les pomes a daus i ho passem per la planxa.



També es couen els espàrrecs a la planxa. S'embolica el llagostí amb el carbassó de la manera següent:


Es monta el pintxo posant poma, carbassó + llagostí, poma i un tros d'espàrrec.



Es serveixen els pinxos acompanyats amb la salsa de ceps



I a menjar que està boníssim!!!

3 comentaris:

ester_kandi ha dit...

A part de que els pintxos tenen una pinta espectacular i tinc unes ganes boges de provar-los... només dir que m'encanta que t'hagis incorporat al mon univers ajajajaj
un petonas

Anna ha dit...

No entiendo el idioma, pero con el paso a paso (que está super bien) lo he captado y me parece una receta super sabrosa. Un beso de Ana.

Su ha dit...

Ja ja, que simpatica está al foto, y el paso a paso fantástico. Enhorabuena. Un fuerte abrazo

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?