dimarts, 23 de desembre de 2008

salses fondue II: salsa de roquefort

La segona salsa i anem al gra.

Ingredients:
  • 100 g de roquefort (o formatge blau)
  • uns quants ml de llet
  • sal
  • 25 g de mantega
  • maizena (opcional)
Procediment:

Es posa en una paella la mantega a foc baix fins que es desfaci i s'hi afegeix el formatge a trossets.





Quan el formatge està completament desfet s'hi va afegint llet al gust fins que quedi l'espessor desitjada.



En cas que quedi massa líquid s'hi pot afegir una mica de maizena prèviament diluïda amb llet freda (penseu que al refredar-se s'espessa la salsa).

I ja està, ho deixem refredar i a la nevera.



Convé escalfar-la una mica al microones o al foc abans de servir-la.
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?