dimarts, 23 de desembre de 2008

salses fondue IV: sofregit amb ou i sofregit picant

Ingredients:
  • 4 cebes de figueres mitjanes
  • 2 pots de tomàquet triturat
  • oli
  • sal
  • una mica de sucre
  • 3 ous durs
  • tabasco al gust
Procediment:

Es piquen les cebes i es posen en una paella amb oli calent a foc baix. Es va remenant perquè no s'enganxi.

Quan estigui daurada s'afegeix el tomàquet triturat, una mica de sal i una mica de sucre. Es deixa a foc baix fins que s'espessi, cal anar remenant de tant en tant pk no s'enganxi.
Mentres tant es tallen els ous durs a trossets petits



La salsa es divideix en dues parts. A una se li afegeixen els ous a trossets i es remena.

A l'altre s'afegeix tabasco al gust.
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?