Bé començaré per explicar les salses que vaig fer per a la fondue de carn, que és el que porta més feina. Així que si voleu fer la fondue, com diu un llibre de receptes d'on he tret la recepta, ORGANITZAR-SE ÉS TRIUNFAR, per tant a llevar-se d'hora i fer les salses al matí, ja que es conserven a la nevera, i feina feta no fa destorb.
Ingredients:
- 1 iogurt natural
- suc de mitja llimona
- oli
- sal
- herbes aromàtiques (romaní, farigola, orenga, pebre... i tot el que tingueu per casa... bé tot no...)
Degut a la facilitat del plat i sobretot a que feia 1000 salses i altres coses a la vegada, no hi ha un pas a pas, però crec que igualment l'explicació serà prou clara.
Es posa el iogurt en un bol, havent-li tret el sèrum.
Amb l'ajut d'una forquilla es bat fins que no quedin grumolls i s'afegeixen la resta d'ingredients.
Es barreja tot i a la nevera fins a l'hora de la fondue.
Se serveix fred.
Aquí està la salseta, cap secret, però molt bo.
1 comentari:
Hola corazón!!! cuanto tiempo sin verte por aquí!!! eso sí... vaya salsitas que te has marcado eh?? me las llevo todas que para estos días vienen genial..
Un beso enorme o "petonets" o un puñao de los dos jaja
¡¡¡FELÍZ NAVIDAD!!!
Publica un comentari a l'entrada