dimarts, 23 de desembre de 2008

Salsa Fondue I: salsa de iogurt amb herbetes

Dissabte passat, com ja és tradició des de l'any passat, vam fer una fondue. Però no una fondue qualsevol, sinó una macro fondue de formatge, de carn i de postre de xocolata...mmmm. Més que res per anar entrenant l'estómac per aquestes èpoques de Nadal.

Bé començaré per explicar les salses que vaig fer per a la fondue de carn, que és el que porta més feina. Així que si voleu fer la fondue, com diu un llibre de receptes d'on he tret la recepta, ORGANITZAR-SE ÉS TRIUNFAR, per tant a llevar-se d'hora i fer les salses al matí, ja que es conserven a la nevera, i feina feta no fa destorb.

Ingredients:
  • 1 iogurt natural
  • suc de mitja llimona
  • oli
  • sal
  • herbes aromàtiques (romaní, farigola, orenga, pebre... i tot el que tingueu per casa... bé tot no...)
Procediment:

Degut a la facilitat del plat i sobretot a que feia 1000 salses i altres coses a la vegada, no hi ha un pas a pas, però crec que igualment l'explicació serà prou clara.

Es posa el iogurt en un bol, havent-li tret el sèrum.

Amb l'ajut d'una forquilla es bat fins que no quedin grumolls i s'afegeixen la resta d'ingredients.

Es barreja tot i a la nevera fins a l'hora de la fondue.

Se serveix fred.

Aquí està la salseta, cap secret, però molt bo.





Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?