dimarts, 4 de gener de 2011

Ous estrellats a la meva manera

Ingredients:

  • 2 patates mitjanes
  • 2 ous
  • sal
  • pebre vermell (picant o no segons gustos)
  • 25g de foie
  • sal
  • oli
  • pa per sucar

Procediment:

Es bullen les patates fins que estiguin toves, es pelen i es tallen a làmines no molt fines (mig dit).

Imatge 1514

Es posa una paella al foc amb oli i que és ben calent s’hi afegeixen les patates i es dauren pels dos cantons.

Imatge 1518

Un cop daurades es treuen del foc i es dipositen a la base d’un plat pla. S’hi afegeix la sal, el pebre vermell i una punteta de foie a cada patata.

Imatge 1519

Amb el mateix oli ben calent, es fan els ous ferrats amb una mica de sal per sobre i evitant que es coguin massa, ja que sinó no es podran sucar. Es serveixen els ous a sobre de les patates.

Imatge 1535

Es serveix i ja es pot menjar tot sucant-hi pa.

Imatge 1541

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?