dimarts, 4 de gener de 2011

Ous estrellats a la meva manera

Ingredients:

  • 2 patates mitjanes
  • 2 ous
  • sal
  • pebre vermell (picant o no segons gustos)
  • 25g de foie
  • sal
  • oli
  • pa per sucar

Procediment:

Es bullen les patates fins que estiguin toves, es pelen i es tallen a làmines no molt fines (mig dit).

Imatge 1514

Es posa una paella al foc amb oli i que és ben calent s’hi afegeixen les patates i es dauren pels dos cantons.

Imatge 1518

Un cop daurades es treuen del foc i es dipositen a la base d’un plat pla. S’hi afegeix la sal, el pebre vermell i una punteta de foie a cada patata.

Imatge 1519

Amb el mateix oli ben calent, es fan els ous ferrats amb una mica de sal per sobre i evitant que es coguin massa, ja que sinó no es podran sucar. Es serveixen els ous a sobre de les patates.

Imatge 1535

Es serveix i ja es pot menjar tot sucant-hi pa.

Imatge 1541

3 comentaris:

Maria ha dit...

Hola Marta!!! Quina il·lusió m'ha fet coneixe't, la veritat és que m'he quedat super sorpresa que coneguessis el meu bloc!
Tens receptes molt temptadores!!
Un ptonet

Cristina ha dit...

Oh que bons! M'agraden molt els ous ferrats i les patates mmmmm...

Marta ha dit...

Maria: si, a mi també m'ha fet molta il·lusió coneixe't! El món dels blogs és molt petit i ens coneixem casi tots! Ens veiem!

Cristina: a mi també m'encanten, però ara toca recuperar-se de les festes. fins la pròxima!

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?