diumenge, 14 de setembre de 2008

Pastís de carbassa

Per fi l'esperat pastís de carbassa!!!

Aquesta recepta va sorgir degut a un programa que feien per la tele que feien un estudi sobre quines olors atreien als homes. El resulat va ser pastís de carbassa i labanda, així teniem una festa i vam fer el pastís (el va fer la Cris). El pastís està boníssmi però no acaba de tenir la funció que esperavem, enlloc d'atraure als homes atrau als gossos!!!

Ingredients:

  • 3 ous

  • 3 gotets petits (de cafè) de farina

  • 1 gotet de sucre

  • 1 sobre de llevat

  • 1/2 gotet d'oli de girasol

  • 1/2 tarrina de formtge "Philadelphia" o similar

  • 1 branca de canyella

  • Canyella en pols

  • 250g de carbassa aproximadament (mitja carbassa de les molt petites)

  • Una nou de mantega



Procediment:


Es talla la carbassa a trossets i es posa en un pot amb la mantega i la branca de canyella i es posa al foc fins que quedi toveta.



Quan la carbassa estigui tova s'afegeixen dues cullerades de sucre i canyella en pols i es deixa refredar.Es baten els ous i s'afegeix la Philadelphia, la farina, el sucre que falta i l'oli. Es barreja tot bé perquè no quedin grumolls i s'afegeix la carbassa.



Es posa en un motlle pel forn amb una mica de mantega.

Es posa al forn a 180ºC durant 40 minuts. Passat aquest temps es punxa i si no surt massa crua es pot treure del forn. Un cop fred es posa una mica de sucre en pols per damunt i a menjar.

5 comentaris:

Cristina ha dit...

Tenemos q seguir perfecionandolo, a ver si algun día hace su efecto, no nos rendiremos!!

Pumpkin ha dit...

Martetaaaaaaaaa!! per fi hem fet el pastís de carbassa!! ens ha quedat boníiiiisim, de rechupete nena! jajaja...

Una recepta magníiifica!! pot ser un altre dia et robem una altra... jijijiji! :D:D

Ya tenss milers de visites!! pot ser tens sort, et compren el blog i et forres!! juas juassss!

Muaaaaaaaaaackies!!

PD. Penjarem al blog l'el·laboració del pastís! ;)

Dolça ha dit...

hola Marta, jo també he fet un pastís de carabassa,que tinc penjat al blog, però és un coc amb carabassa. aquest teu em crida molt l'atenció. El faré!
PTNTS
Dolça

Pipin ha dit...

ei!! el vaig fer i va quedar boníssim!!! el philadelphia li dona una textura ben xula! oole a las cocineras! muaks!!

Marta ha dit...

Gràcies Pipin! A veure quan el fas i me'l deixes provar, pk jo no em crec que quedi tant bo... ptnets!

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?