diumenge, 14 de setembre de 2008

Pastís de carbassa

Per fi l'esperat pastís de carbassa!!!

Aquesta recepta va sorgir degut a un programa que feien per la tele que feien un estudi sobre quines olors atreien als homes. El resulat va ser pastís de carbassa i labanda, així teniem una festa i vam fer el pastís (el va fer la Cris). El pastís està boníssmi però no acaba de tenir la funció que esperavem, enlloc d'atraure als homes atrau als gossos!!!

Ingredients:

  • 3 ous

  • 3 gotets petits (de cafè) de farina

  • 1 gotet de sucre

  • 1 sobre de llevat

  • 1/2 gotet d'oli de girasol

  • 1/2 tarrina de formtge "Philadelphia" o similar

  • 1 branca de canyella

  • Canyella en pols

  • 250g de carbassa aproximadament (mitja carbassa de les molt petites)

  • Una nou de mantega



Procediment:


Es talla la carbassa a trossets i es posa en un pot amb la mantega i la branca de canyella i es posa al foc fins que quedi toveta.



Quan la carbassa estigui tova s'afegeixen dues cullerades de sucre i canyella en pols i es deixa refredar.Es baten els ous i s'afegeix la Philadelphia, la farina, el sucre que falta i l'oli. Es barreja tot bé perquè no quedin grumolls i s'afegeix la carbassa.



Es posa en un motlle pel forn amb una mica de mantega.

Es posa al forn a 180ºC durant 40 minuts. Passat aquest temps es punxa i si no surt massa crua es pot treure del forn. Un cop fred es posa una mica de sucre en pols per damunt i a menjar.

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?