dijous, 1 de gener de 2009

salses fondue V: guacamole

Aquesta recepta me l'ha passat el Quim i realment és fàcil i boníssima.

Ingredients:
  • 2 alvocats molt madurs
  • 2 cebes
  • suc de mitja lima
  • 1 tomàquet molt madur
  • una mica de cilantre fresc
  • sal
  • pebre
Procediment:

Es pelen i tallen les cebes a trossets molt petits.



Es s'hi afegeix el suc de la lima i es deixa macerar mentre es preparen els alvocats.



Es pelen els advocats, es treu el pinyol i s'aixafa amb una forquilla fins que quedi com un puré.



Es barrejen els alvocats amb la ceba i es continua aixafant.



Es talla el cilantre a trossets petits i s'afegeix a la salsa.



Es pela el tomaquet i es talla a trossets i s'afegeix a la salsa. Es remena bé, s'afegeix sal i pebre al gust i ja està.


Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?