diumenge, 3 de gener de 2010

Pintxos d'alvocat amb barretes de cranc i llimona.

Penúltim aperitiu de Sant Esteve del llibre "mi cocina de menús degustación".

Ingredients (per 24 pintxos):
  • 6 llesques de pa de motlle.
  • oli d'oliva
  • 1/2 llimona
  • 1 alvocat
  • juliverd
  • 200 g de barretes de cranc
  • sal i pebre
Procediment:

Es tallen les llesques de pa de motlle amb un motlle rodó. S'unten amb oli d'oliva pels dos cantons amb l'ajut d'un pinzell i es dauren 2 o 3 minuts al forn per cada banda.



Es ratlla la pell de mitja llimona i se'n fa suc. Es talla l'alvocat a trossets i es barreja amb la ralladura llimona. S'hi afegeix el julivert i el cranc tallats petits. S'hi afegeix una mica d'oli, el suc de la mitja llimona i la sal i el pebre.



S'unten les llesques de pa amb la pasta que s'ha preparat anteriorment (jo vaig fer servir una maniga pastissera) i ja es pot menjar.


Bon profit!
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?