diumenge, 3 de gener de 2010

Pintxos d'espàrrecs amb pernil

Un altre aperitiu del llibre de "mi cocina de menús degustación".

Ingredients (per 24 pintxos):
  • 24 espàrrecs verds.
  • 100 g de formatge fresc o mató.
  • 50 g de parmesà ratllat.
  • 2 branques d'alfàbrega.
  • 1 barra de pa (decorada amb cereals o llavors).
  • 24 talls de pernil salat.
  • sal i pebre.
Procediments:

Es renten els espàrrecs amb compte, per no trencar-los i es tallen les puntes d'uns 5 o 6 cm de longitud. Es bullen les puntes durant 5 minuts i quan estan tendres, es treuen de l'aigua bullint i es passen per aigua freda.


Mentrestant, en un bol es barregen els formatges.




Es neteja l'alfàbrega i s'aixuga be i es talla molt petita. S'afegeix a la barreja de formatges i s'afegeix sal i pebre al gust.



Es tallen llesques de pa d'1 cm de gruix aproximadament i es torren una miqueta. S'unten amb la barreja de formatges.





S'enrotlla cadascún dels espàrrecs amb un tall de pernil i es posa a sobre de la llesca de pa. S'empolsa amb una mica de pebre i ja es pot servir.



Bon profit!

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?