dissabte, 2 de gener de 2010

Cullereta de pasta filo amb pernil d'ànec i mandarina


Un altre dels aperitius de Sant Esteve (ja només en quedaran 3). Aquesta recepta la vaig treure també del Cafè de Nit, però enlloc d'utilitzar culleretes de ceràmica (no trobo on les puc comprar) vaig fer-les amb pasta filo.

Ingredients (per 12 culleretes):
  • 3 fulles de pasta filo
  • 2 mandarines
  • 12 talls de pernil d'anec
Procediment:

Es talla la pasta filo en 4 quarts.






Es doblega la massa i es posa en un motlle rodó de uns 5 centímetres de diàmetre i s'hi posa un altre motlle a sobre per a que no es desmonti la massa.



Es posa al forn a 180ºC durant 10 minuts i es deixa refredar.




Es pelen les mandarines (també es pela cadascun dels grills) i es talla el pernil d'ànec a trossets i es posa a cada cullereta un grill de mandarina i uns trossets de pernil. No es pot preparar amb molta antelació ja que amb la mandarina es pot estovar.



Bon profit!
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?