diumenge, 3 de gener de 2010

Tomaquets cherry farcits

Ara si l'últim aperitiu de Sant Esteve, es que vam quedar ben tips! I aquest és també del llibre "mi cocina de menús degustación", li vaig treure bastant de partit.

Ingredients:
  • 24 tomaquets cherry
  • 1 branca de farigola
  • 1 branca de romaní
  • 4 branques d'alfàbrega
  • 12 nous pelades
  • 70 g de formatge roquefort
  • 1 cullerada de nata líquida
  • sal i pebre 
Procediment:

Amb un ganivet afilat, es talla la base del tomaquet per la part de sota i es buida, cal guardar la tapa per utilitza-la més tard.

Es tallen les herbetes petitetes i les nous a trossos grans i es barregen amb la nata líquida i el roquefort, s'hi afegeix sal i pebre i es barreja bé.

Es farceixen els tomaquets i es tapen amb la tapa que hem guardat anteriorment. Es poden guardar a la nevera fins a l'hora de servir, però sobretot quan sigui l'hora de menjar no us els deixeu a la nevera (ho dic per experiència).

 
Bon profit! 
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?