dilluns, 26 d’abril de 2010

Pintxo de formatge de cabra i bacó


Fàcil, ràpid i boníssim.

Ingredients (per 12 pintxos):
  • 4 llesques de pa de motlle
  • 12 trossos de rulo de cabra (jo he utilitzat del petit per a que no embafi tant)
  • 12 llesques de bacó
  • oli, sal i pebre
Procediment:
Es tallen rodonetes de pa d'una mida aproximada a la del rulo de cabra i es torren.


S'afegeix sal i pebre al tros de rotllo de cabra i s'embolica amb el bacó.


Es cou a la planxa pels 2 cantons i es posa a sobre de la llesca de pa torrada.



Es serveix i es menja calent. La pinta no és molt bona, però el gust és espectacular.

6 comentaris:

mercè ha dit...

Renoi marta, t'has posat les piles,eh?, vaja pintxo!!! però aquesta "tapa" ja serveix de primer plat no?...Ens veiem!

Roser ha dit...

Um!!!!!!!!boníssim!!

Glòria ha dit...

Ràpid i boníssim!. No es pot demanar més!

Mar ha dit...

Caramba Marta, quina bona pinta!!!

ester_kandi ha dit...

Aquesta m'ha encantat! Ràpid i senzill... ara només falta provar-ho.

Marta ha dit...

Moltes gràcies!! Realment és fàcil, ràpid i boníssim, al pròxim sopar en faig uns!

Ptns!

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?