Després de quasi 3 mesos sense publicar res, per fi m’animo, amb una recepta molt ràpida de fer, que l’he tret del blog Tengo un horno y se como usarlo, i hi he fet una petita modificació. La relació del resultat amb el temps invertit és molt bona, ja que queda boníssim i a més a més amb 15 minuts el tens fet. Espero que us agradi, jo l’he trobat una mica sec, però tothom m’ha dit que està molt bo, acompanyat amb gelat o un got de llet segur que passa més fàcil.
Espero que el pròxim cop que publiqui alguna cosa no passi tant de temps com aquest cop!
Ingredients:
- 100 g de xocolata fondant
- 2 ous
- 30 g de sucre
- 60 g de mantega
- 60 g de farina
- 2 culleradetes de cafè
- una mica de sucre en pols
Procediment:
Es desfà la xocolata amb la mantega i el sucre al microones a potència baixa i es va controlant i remenant cada minut per evitar que es cremi.
Mentrestant es baten els ous amb el sucre i un cop batut s’hi afegeix la farina a poc a poc i es bat amb el minipimer.
Es barreja tot.
I es posa en un motlle (ATENCIÓ ha de ser apte per al microones!!!) i no cal posar-hi mantega. Jo hi vaig afegir unes nous i després les vaig enfonsar una mica a la pasta.
Es posa al microones (jo ho vaig posar a potència màxima) durant 2 minuts, es deixa reposar durant 1 minut i es torna a posar un minut més al microones. Cal mirar si està cuit punxant amb un ganivet, i si surt net és que ja està. Cal tenir en compte que si heu posat més quantitat d’ingredients caldrà posar més temps el microones.
Es treu del motlle i es deixa refredar. Un cop fred es pot adornar amb sucre mòlt.
10 comentaris:
Que fàcil i ràpid!! el farem segur perquè té una pinta espectacular. Salutacions, guapa!
HOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!Per fí et tenim per aquí!ke tal les vacances?, ja tenia ganes de veure't per aquí!.Un pastís ràpid i que et munta una festa en un ras-ras.A reveure, ja m'agradaria veure't en alguna classe...Per cert, Artero en fa una el dimarts 7 de setembre: amanides.
Hola Txell i Quique, si que és molt fàcil i està molt bo, em queda pendent provar-lo amb una mica de llevat perquè pugi una miqueta!
Mercè: Ja he tornat al blog, a veure quan de temps dura... les vacances encara no he començat, però he fet una petita escapada gastronòmica a Donosti, això si que és bo... Per sort la setmana que ve començo vacances i me'n vaig cap a Grècia. No crec que vingui a Artero ja que torno el dia 6, però al setembre m'apunto a tot! Tu que tal les vacances?
Molt bones vacances a Grècia!,jo vaig estar 5 dies de càmping a La Garrotxa, que la cosa no està per gaire més...A reveure guapa!
Deliciós! Per a xocaddictes total.... ha de quedar com un brownie, oi?
Eooo!!
No había visto tu fondant!
Me encanta que te hayas animado a hacerlo.
Lo de que quede seco, depende mucho del microondas. Lo mejor: que te quita el antojo de chocolate, chocolate en un minuto.
Un besito,.
És molt bo, fàcilet de fer i moltes vegades et soluciona algun compromís de darrera hora! T'ha quedat magnífic!
Jo el faig amb una miqueta de llevat i queda una mica més esponjós, el teu deu ser una mica tipus brownie, veritat?
PTNTS
Dolça
Súper ràpid i molt bo, queda anotat i provaré amb una miqueta de llevat.
Petons
Marta, no sé si ets per terres catalanes o gregues...Però si ets per aquí mira el blog de la gemma, classes a Bonpreu i a Caprabo!Un petonet!
Ja torno a estar aquí després de les vacances!
Gemma: és molt semblant a un brownie, però no és igual, però si necessites una dosi de xocolata a l'instant és lo millor!
Tengo un horno: Realmente es muy facil de hacer, gracias por la idea.
Dolça: si queda semblant a brownie, però ja he dit que queda pendent lo del llevat a veure si així queda un pelet més esponjós!
Fem un mos: lo millor d'aquest pastís és que si tens ganes de xoco en 15 min tens el pastís fet i com diuen et pot salvar ràpid d'algun compromís en un momentet.
Gemma: Ja m'he apuntat!
Publica un comentari a l'entrada