dimarts, 26 d’octubre de 2010

Galetes d’espinacs i parmesà

Recepta també del David Lienas, però del mes passat.
Ingredients:
  • 100g de mantega
  • 50g de sucre glaç
  • 2 ous
  • 125g de farina
  • vainilla en pols
  • una mica de sal
  • 40g de parmesà ratllat
  • 300g d’espinacs crus
Procediment:
Es deixa la mantega a temperatura ambient fins que estigui tova. S’hi afegeix el parmesà i es barreja bé amb una forquilla.
Imatge 018
S’hi afegeix el sucre i es barreja un altre cop. Es fa el mateix amb cadascun dels ous.
Imatge 021
Es bullen els espinacs, s’escórren bé (si cal amb un drap net i aixafant bé).
Imatge 023
S’afegeixen els espinacs, ben escorreguts, a la massa i es barreja amb la batedora.
Imatge 026
S’incorpora a poc a poc la farina tamisada.
Imatge 027

Es posa la massa dins d’una màniga pastissera i es fan tires d’uns 8 cm de llargada a sobre d’un paper de forn.
Imatge 031
Es posa al forn pre-escalfat a 175ºC durant 10-12 minuts o fins que estiguin daurades de dalt.
 Imatge 034
BON PROFIT!
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?