dijous, 28 d’octubre de 2010

Tàrtar de tomàquets amb pernil

Ingredients (per 4 persones):
  • 4 tomàquets grans madurs
  • 12 talls de pernil serrà
  • 1 porro
  • 1 cullerada de vinagre de mòdena
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge
  • sal
  • pebre
  • una mica de rúcula
Procediments:
Es talla el porro a trossets petits.
DSC02664
S’escalden els tomàquets, es pelen i es treuen les llavors. Es tallen a dauets, es barregen amb el porro tallat i s’amaneix amb sal, pebre, oli i vinagre. Es deixa 20 minuts a la nevera perquè es barregin els sabors.
Es serveix al plat, si pot ser amb l’ajuda d’un motlle rodó.
DSC02671
S’afegeix el pernil per sobre i unes fulles de rúcula per acompanyar.
DSC02679
BON PROFIT!
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?