dilluns, 27 de desembre de 2010

Piruleta de foie amb xocolata blanca i petazetas de xocolata

Fa uns dies vaig anar a un curs d’aperitius de nadal, i entre d’altres em van ensenyar aquest aperitiu, que tot i ser una mica complicat de trobar els ingredients, és fàcil de preparar i és molt vistós.

Ingredients:

  • 50g de Foie
  • Pals de fusta per a pinxos
  • 40g de cobertura de xocolata blanca
  • Petazetas de xocolata
  • Una mica de sal
  • Guants de làtex (opcional però més net)

Procediment:

Es talla el foie en quadradets de uns 2cm de costat i amb l’ajuda dels guants de latex es fan boletes.

DSC_0957

Es claven les boles en pals i es congelen durant uns 30 minuts.

DSC_0994 

Mentrestant es desfà la cobertura de xocolata al bany maria, controlant la temperatura per tal de que la xocolata no es cremi. És millor que el bol on tenim la xocolata no toqui l’aigua bullint del bany maria, sinó que es desfaci gràcies al vapor d’aigua del bany. S’hi afegeix una mica de sal perquè no sigui tant dolç.

DSC_0992

Un cop desfeta la xocolata i les piruletes congelades, es treuen del congelador i es cobreixen amb xocolata blanca desfeta i ràpidament es tiren peta zetas de xocolata per sobre mentre l’anem girant a càmara lenta.

 DSC_0996DSC_1003

Per servir les piruletes s’agafen gots allargats i s’omplen de sal (o de sucre) i es claven les piruletes a dins.

DSC_1008

Això és tot! Bon profit i a disfrutar de les festes de Nadal.

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?