dissabte, 12 de febrer del 2011

Fusillini amb tomàquet i mozarella

Avui tinc una colaboració molt especial de l’Aleix, el meu germanet que està a Finlània d’Erasmus. MOLTES GRÀCIES!

Imatge 110 Fotografia del llac finès on ens vam banyar després d’una sauna!

Ingredients (per a 4 persones):

  • 5 tomaquets
  • 1 ceba mitjana
  • 500 g de fusillini
  • 125g de mozzarella
  • sal, sucre, mantega, oli i orenga

Es talla la ceba a trocets petits i es posa al foc amb una mica d'oli i sal i es deixa a foc lent fins que quedi dauradeta.

DSC04736

Mentrestant es va tallant el tomàquet a dauets petits i quan la ceba està dauradeta es tira el tomàquet, amb una miqueta de sucre i orenga per donar-li gustet.

DSC04738

Un cop tens el tomaquet al foc, el deixes a foc lent per que es vagi coent i es begui l'aigua.

DSC04743

Mentrestant es posa l'aigua al foc per coure la pasta.

DSC04746

Quan s'ha begut l'aigua del tomaquet, i s’hi afegeix la mozzarela tallada a dauets i es deixa que es desfaci.

DSC04751

Quan la pasta està cuita s’escorre i s’hi afegeix una mica de mantega i la salseta. Es serveix al plat i ja es pot menjar.

DSC04761

Ala Bon Profit!!!!

Gràcies tete!!!!

3 comentaris:

orquidea59 ha dit...

Bona pasta. Molt rica.
Besets

Bon Tiberi ha dit...

M'encanta la pasta i aquesta recepta teva ha d'estar boníssima!! A la carpeta de pendents. Un petó, Paula

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Quina pinta, aquesta pasta!
Són agraïts els plats amb pasta, combinen amb tot

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?