dimecres, 30 de desembre de 2009

Minipizzetes de rúcula, parmesà y pinyons

Següent aperitiu de Sant Esteve del llibre d'aperitius, ja en queden pocs.

Ingredients:
  • Una massa de pizza
  • 50 ml de tomàquet triturat
  • Una mica d'orenga
  • 175 g de rúcula
  • 100 g de parmesà
  • 2 cullerades de pinyons
  • Un mica d'oli d'oliva
  • Una mica de vinagre balsàmic de mòdena
  • Sal i pebre
Procediments:



S'escalfa el forn a 200ºC. S'estén la massa de pizza i es talla en cercles d'entre 4 i 6 cm de diàmetre amb l'ajut d'un got o un motlle rodó. S'unten les pizzetes amb tomàquet i s'afegeix la sal i l'orenga.




Es posen al forn (dalt i baix) durant 20 minuts (jo ho vaig posar 15 minuts per tenir-les cuites i les vaig escalfar durant 5 minuts abans de servir).




Es renten les fulles de rúcula, s'assequen i es tallen a trossos grans. S'amaneixen amb oli i vinagre i es barreja amb compte. Es dauren els pinyons en una paella anti adherent sense oli. Es talla el parmesà a virutes finetes. Es treuen les pizzes del forn i s'hi afegeix la rúcula, els pinyons i el parmesà. Se serveixen immediatament.




Bon profit!
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?