dimarts, 28 de desembre del 2010

Uns makis diferents

Ingredients:

Per als de salmó:

  • 4 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 100 g de salmó fumat
  • 1/2 pot de formatge per untar
  • una mica d’anet

Per als de pernil salat:

  • 4 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 100 g de pernil
  • 1/2 pot de formatge per untar
  • pols de tomàquet deshidratat
  • orenga

Per als de pernil dolç:

  • 4 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 100 g de pernil dolç
  • 1/2 pot de formatge per untar

Procediment:

Salmó:

S’aixafa una llesca de pa amb un curró.

DSC_0962

Es prepara el formatge barrejat amb una mica d’anet i s’untà al pa.

DSC_0966

S’hi afegeix el salmó a tires fins a cobrir tota la superfície del pa excepte a punta.

DSC_0970

Es tanca el rollito amb l’ajuda de paper film. I es guarda a la nevera o uns minuts al congelador fins a tenir tots els rollitos.

DSC_0971 

Pernil salat:

S’aixafa el pa i es prepara el formatge amb la pols de tomàquet deshidratat i l’orenga.

DSC_0986

S’unta el pa i s’afegeix el pernil sense arribar a la punta.

DSC_0990 

S’enrotlla com l’anterior i es guarda a a nevera o congelador.

Pernil dolç:

S’aixafa el pa i s’unta amb formatge. Es posa el pernil dolç sense arribar al final del pa i s’enrotlla amb l’ajuda del paper film.

DSC_0974

Es treuen els rollitos del congelador i es tallen amb un gruix d’un dit aproximadament.

DSC_1025

Es serveixen en una safata i ja es poden menjar!DSC_1030

BON PROFIT!

6 comentaris:

la gemmota ha dit...

Hola Marta! Actualitzes poc, pe`ro quan ho fas dones unes molt bones idees! I aquests makis m'aniran molt bé pel sopar de cap d'any que he de preparar!
Molt bon pas a pas com sempre!

mercè ha dit...

Molt bona idea de presentació!, dels farcits no cal dir res...bonísssssssssims. MOLT BONES FESTES MARTA!

La cuina vermella ha dit...

Genial Marta! Desitgem que tinguis un 2011 excel·lent i ple de bones receptes com aquesta. Mil petons.

Cuinagenerosa ha dit...

són diferents però em semblen genials per a uns entrants variats d'aquests que tots preparem aquests dies.
que tinguis una bona entrada d'any!

Unknown ha dit...

Gemmota: si si, em costa actualitzar no trobo el temps! espero que t'hagin anat bé per cap d'any! Moltes gràcies!

Mercè: gràcies i espero que hagis passat unes bones festes!

Cuina vermella: Moltes gràcies, jo també espero que el 2011 us porti el millor i sobretot que seguiu amb aquest magnífic blog!

Manel: Espero que les festes hagin anat molt bé! Gràcies!

Cuinagenerosa ha dit...

van anar bé, sí, i en part gràcies a aquests makis diferents que vaig posar entre els entrants del dinar del dia del meu sant (et vaig citar convenientment, eh?)
gràcies per la idea!

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?