El primer dels aperitius és com una quiche d'espinacs amb formatge de cabra.
Ingredients:
S'escalfa el forn a 200ºC.
S'estén la massa quebrada al marbre i amb l'ajuda d'un got o un motlle rodó es tallen circunferències d'uns 10 cm de diàmetre.
Es posen en un motlle i es cobreixen amb paper de plata i es posen 10 minuts al forn a 200ºC a dalt i baix i després es treu el paper de plata i es couen 3 minuts per dalt només (a mi se'm van passar els 3 minuts i es van cremar una mica).
Es couen els espinacs durant 5 minuts i s'escorren els espinacs i es treu tota l'aigua apretant amb una forquilla. En un plat es barregen la nata líquida i el formatge de cabra. S'hi afegeixen els espinacs, la sal i el pebre.
S'omplen les tartaletes amb la barreja i es posen al forn a 200ºC durant 25 minuts aproximadament.
Es serveix tebi, però es pot coure i després reescalfar al forn durant 5 minuts just abans de servir.
Bon profit!
Ingredients:
- 500 g de massa quebrada o brisa (és molt fàcil de fer, però si us fa mandra en venen al supermercat)
- 500 g d'espinacs frescos (jo els vaig fer servir congelats i va quedar molt bé)
- 250 g de formatge de cabra fresc
- 3 cullerades de nata líquida especial cuina
- 2 ous
- sal i pebre molt
S'escalfa el forn a 200ºC.
S'estén la massa quebrada al marbre i amb l'ajuda d'un got o un motlle rodó es tallen circunferències d'uns 10 cm de diàmetre.
Es posen en un motlle i es cobreixen amb paper de plata i es posen 10 minuts al forn a 200ºC a dalt i baix i després es treu el paper de plata i es couen 3 minuts per dalt només (a mi se'm van passar els 3 minuts i es van cremar una mica).
Es couen els espinacs durant 5 minuts i s'escorren els espinacs i es treu tota l'aigua apretant amb una forquilla. En un plat es barregen la nata líquida i el formatge de cabra. S'hi afegeixen els espinacs, la sal i el pebre.
S'omplen les tartaletes amb la barreja i es posen al forn a 200ºC durant 25 minuts aproximadament.
Es serveix tebi, però es pot coure i després reescalfar al forn durant 5 minuts just abans de servir.
Bon profit!
1 comentari:
hens a garadat molt las pitzzetes pot ser que les fem deu :)
Publica un comentari a l'entrada