dimarts, 29 de desembre de 2009

Tartaletes de ceba caramelitzada amb foie

Un altre dels aperitius que vam fer per Sant Esteve, aquest el vaig treure del blog El cafè de nit en una entrada amb molts aperitius interessants.

Ingredients:
Procediment:
Es talla la pasta brisa a circunferències amb l'ajuda d'un got. Es cubreixen motllos de tartaleta amb la pasta brisa i es couen amb un paper de plata a sobre durant 10 minuts a 200ºC i 3 minuts només a dalt i sense el paper de plata (clica aquí per veure més detalls).

S'escalfa la crema caramelitzada i s'omplen les tartaletes.



Es talla el foie a làmines fines i es posa per sobre de la ceba caramelitzada.



Es serveix tebi.



    1 comentari:

    Glòria ha dit...

    Marta,

    Oi que queda bona la combinació de ceba i foie?. Segur que les tartaletes amb la salsa de ceba i vi negre també et devien quedar molt bones. I a més, tu vas treballar més i vas fer les tartaletes, que jo les vaig comprar fetes!!!.

    Potser també t'interessa:

    Related Posts with Thumbnails

    Què t'ha semblat aquest post?