dilluns, 31 de maig del 2010

Pollastre al curry amb arròs basmati

Ràpid i molt bo per a aquells que els hi agraden les espècies!

Ingredients:
  • 2 pits de pollastre
  • 2 cebes
  • 1 all
  • 150 g arròs basmati (si no en tens de basmati pot ser un altre, però queda més gustós aquest)
  • curry amb pols (al gust)
  • 300 mL de llet de coco
Procediment:

Pel pollastre al curry
Es tallen les cebes petitetes i es couen a la paella fins que estiguin daurades.


S'afegeix el pollastre tallat a trossets i salpebrat i es daura per fora.


S'afegeix el curry en pols al gust.


I posteriorment la llet de coco (s'ha de remenar bé ja que té molts grumolls)


Es deixa a foc lent durant uns 10 minuts.

Per l'arròs
Es sofregeix l'arròs amb un tros d'all en una paella.


S'afegeix aigua bullint que cobreixi l'arròs i es sala.


Es deixa a foc mitjà uns 15 minuts (segons el paquet) i s'hi va afegint aigua bullint perquè no es quedi sec abans de que s'acabi de coure. No s'ha de colar, sinó que ha de quedar sec en el moment que estigui cuit, per això cal afegir l'aigua a poc a poc i sense passar-se.

S'emplata i a menjar.

BON PROFIT!!!

10 comentaris:

Roser ha dit...

Quina bona pinta! I quina oloreta que deu fer aquest contrast. Tinc ganes de tastar alguna de les teves coses noves.
Un petó

Gemma ha dit...

Aquestes receptes de fora cada vegada ens agraden més... el curry queda molt bo amb el pollastre, oi?

ester_kandi ha dit...

Aixx ja tinc ganes de probar-la a casa!!!

mercè ha dit...

Ostres!, això de la llet de coco ho hauré de provar, davant de casa en vénen i és una delícia.No se m'hagués acudit barrejar-ho amb curry, però si tú ho dius és que deu quedar per llepar-se els dits!Ho provaré.A reveure guapa!

Glòria ha dit...

No sabia que el curry es fes amb llet de coco. No queda molt dolç?

Mar ha dit...

A part de la recepta en si, la presentació conta molt! i nena.. aquest plat de pollastre amb curry te una pinta tremenda!

Marta Padenous ha dit...

Felicitats Marta!!!

Anònim ha dit...

Boníssim! A la teva recepta hi he afegit fideus xinesos amb ou. Molt bo també. Té millor aspecte el teu plat, però és qüestió d'anar provant. Merci per compartir. Feia temps que buscava aquesta recepta.

Anònim ha dit...

no es diu petxuga, es diu pit de pollastre.

Unknown ha dit...

Moltes gràcies! ja està corregit!

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?