dimecres, 22 de setembre de 2010

Hummus

Aquesta recepta és originària de l’Anna Rossell, comptessa de Barcelona pels amics! M’en va fer ahir i estava tant bo que avui m’han vingut moltes ganes de menjar-ne així que aquí teniu la recepta.
Ingredients:DSC_0077
  • 1 pot petit de cigrons
  • mig gra d’all
  • suc de mitja llimona (jo no en tenia i he posat lima)
  • oli d’oliva gust suau
  • 1 culleradeta de cafè d’oli de sèsam
  • una mica de sal
  • pebre vermell dolç (no picant)

Procediment:
S’escorren els cigrons i es posen al pot del túrmix. S’hi afegeix oli d’oliva suau fins que falti un dit per cobrir els cigrons (aquí falten 2 dits ja que he fet el doble de quantitat).
DSC_0076
S’afegeix una mica de sal, el pebre vermell, el suc de llimona, l’oli de sèsam i el mig all talladet petit.
DSC_0082
Es tritura amb el túrmix. I es serveix amb un plat (en aquest cas tupper, ja que serà el dinar de demà) i s’amaneix amb una mica d’oli verge d’oliva i una mica més de pebre vermell dolç.
DSC_0084 Es pot menjar acompanyat amb pa de pita o altres pans o bastonets de pa. Jo el poso també com a acompanyament d’algunes carns.
BON PROFIT!
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?