dissabte, 11 de setembre de 2010

Pastís de formatge i maduixes

Segona recepta del dia, no m’ho puc creure

Ingredients:

Per la base de galetes:

  • 200 g de galetes digestive
  • 150 g de mantega

Per la part del formatge

  • 600 g de Philadelphia o similar
  • 200 mL de nata per montar
  • 100 g de sucre
  • 6 làmines de gelatina

Per la cobertura:

  • Un pot de maduixes en almívar (segur que queda millor amb maduixes naturals, però havia de gastar-les).
  • 6 làmines de gelatina

Procediment:

Es trituren les galetes posant-les dins d’una bossa i aixafant-les amb un curró.

Imatge 001

Es desfà la mantega i es barreja amb les galetes fins que quedi com una massa. Es cobreix el fons d’un motlle desmontable d’uns 25 cm.

Imatge 008

Es posa al forn 5 minuts perquè es dauri una mica.

Per preparar la part del mig es barreja bé la philadelphia amb el sucre. S’hi afegeixen les lamines de gelatina hidratades i desfetes amb una mica d’aigua calenta. Es monta la nata i s’afegeix també a la barreja. Es posa a sobre de les galetes amb compte i es deixa al congelador perqué s’endureixi una mica mentres es prepara la cobertura.

Imatge 012

Per fer la cobertura s’escorren les maduixes i es guarda l’almívar. Es posa l’almívar al foc i s’hi afegeixen les làmines de gelatina hidratades. Es trituren les maduixes i l’almívar i es posen per sobre del formatge que hem preparat abans (cal comprovar abans que està ben solidificat, sinó es barrejarà tot).

Imatge 017

Es deixa tota la nit a la nevera, es desmotlla i ja es pot servir.

Imatge 022Imatge 034Imatge 036

Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?