divendres, 11 de juliol de 2008

Couscous amb pollastre curry i verdures

Una recepta típica del Marroc, aprofitant que fa poc hi vam estar de viatge, que bonic... s'hi ha de tornar però aquest cop al desert.

Ingredients:
  • 1 ceba
  • 1 pebrot
  • 1 carbassó
  • 1 albergínia
  • mig got de cervesa
  • curry
  • 500 g de couscous (el del Mercadona s'enganxa molt, millor comprar una altra marca)
  • 300 g de petxuga de pollastre
  • oli

Procediment:

Es tallen les verduretes a tires.



Es posa una paella al foc i quan l'oli està calent es posen les verdures i es posa a foc mig uns 10 minuts, sense que s'estovin les verdures.



Es posa una mica de curry, sense passar-se perquè sinó tindrà molt gust. S'hi afegeix el mig vas de cervesa i es deixa durant uns 5 minuts amb el foc al mínim per a que s'evapori el líquid (no tot, sinó el cous cous quedarà molt ressec).


Es sala el pollastre i es fregeix en una altra paella amb una mica d'oli. Quan està cuit s'afegeix a les verduretes.


Mentrestant es cou el couscous segons les instruccions del paquet. S'escorre i s'afegeix a les verduretes i el pollastre.


Es remena bé i ja es pot servir.
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?