dimecres, 23 de juliol de 2008

Gelat de préssec

Fa uns dies que ha començat la temporada d'estiu així que ja toca algo refrescant com un geladet.

Un dia d'aquest vaig trobar per casa això:



És una geladera d'un joc que tenia quan era petita (del gelattonova o alguna cosa similar), i això em va fer venir al cap la idea de fer un gelat.

Ingredients:
  • 2 préssecs madurs
  • 1 pot petit de nata per muntar
  • 3 cullerades de sucre
  • 3 iogurts naturals
  • 2 cullerades de melmelada de préssec


Procediment:

Una de les parts de la geladera es deixa al congelador, com a mínim durant tota una nit.

Es munta la nata i es pela un dels préssecs i es barreja. A aquesta barreja se li afegeixen els 3 iogurts, el sucre i la melmelada de préssec.





Es passa tot pel minipimer.



Tallem l'altre préssec a trossets petits i ho afegim a la barreja anterior.



Traiem del congelador la peça de la geladera i hi posem aquesta barreja. Anem remenant cada 5-10 minuts durant 2 hores amb les espàtules de la geladora.





Quan tingui un aspecte més cremós, tipus gelat una mica desfet, podem treure-ho de la geladora i posar-ho en tarrines petites o en un tàper gran.







Cal deixar-ho ara al congelador overnight (durant una nit) i l'endemà ja es poden menjar.

NOTA: Si no teniu geladora ho podeu fer en un recipient posat al congelador, el traieu cada 5 minuts i el remeneu amb un batedor.
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?