dijous, 3 de juliol de 2008

Llet merengada

Aquí va una altra recepta refrescant (és estiu i fa mooooooolta calor).

Ingredients:
  • 1,5 l de llet
  • 6 cullerades soperes de sucre
  • 2 branques de canyella
  • canyella en pols
  • 2 llimones
Procediment:

Es pelen les llimones intentant fer les peles molt fines i no quedar-nos amb la part blanca, sinó faria que la llet merengada quedés amarga). Posem la llet en una olla gran i afegim el sucre, la pell de llimona, les branques de canyella i una mica de canyella en pols.


Ho posem a foc mínim i deixem que bulli.

Quan bull es treu del foc fins que pari de bullir. Es torna a posar a foc mínim i es va repetint aquesta oparació fins que ha bullit 3 vegades.

Es deixa refredar a temperatura ambient i es passa per un colador per treure la llimona i la canyella. Es guarda a la nevera en una gerra o ampolla (jo ho guardo en el matei tetrabrik de la llet) per servir-ho ben fresquet.

Jo normalment poso també una part de la llet merengada a les glaçoneres així quan me la prenc em serveixo un vas de llet merengada i hi afegeixo glaçons també de llet merengada per tal de que estigui encara més fresquet.
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?