dimecres, 2 de juliol de 2008

Noodles amb verduretes

Avui una recepta típica japonesa: els noodles, que són una pasta d'arròs que utilitzen molt a Japó (allò típic que menja el Dr. Slump i el Songoku amb els "palillos" quasi sense mastegar).

Primer de tot vull dir que aquest cop la recepta no l'he fet jo, sinó que l'ha fet la Nui, una gran amiga i també companya de pis. Ja l'haviem provat un dia i com que ella feia el sopar (jo estava al laboratori) li vai demanar que fes fotos per poder-les penjar al blog. Aquí va una foto de la cuinera!!!


De fons hi ha la decoració del nostre pis, i mig amagat i fent el ruc (per variar) el Marc.

Bé centrant-nos en la recepta:

Ingredients (3 persones):
  • 1 porro (dels de verdures eh)
  • 1 ceba
  • 1 albergínia
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 2 cullerades de vinagre de mòdena
  • 1 cullerada de sucre
  • aigua
  • 1 mica d'oli
  • sal
  • 250g de Noodles (Per si no sabeu on comprar-los, jo els compro al Bonpreu, que hi ha un apartat d'ingredients d'altres països)
Procediment:

Es tallen les verduretes i es posen a coure en una paella amb poc oli o en un wok (si el teniu).

Un cop estan daurades es posa en un got la salsa de soja, el vinagre de mòdena i el sucre i s'acaba d'omplir amb aigua fins a 2/3 del got.



Es tira a les verduretes i es deixa a foc baix durant 10 minuts.



Mentrestant es couen els noodles segons les instruccions de l'envàs.



Un cop els noodles estan cuits, s'escorren i es barrejen a la paella amb les verduretes. Es posa el foc més fort i es deixa coure durant 5 minuts a foc mitjà, per a que agafin el gust de les verdures i la salsa.



Es serveix i ja es pot menjar! Bon profit!
Publica un comentari a l'entrada

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?