dimarts, 8 de juliol del 2008

Amanida de tomàquets d'estiu

Aquí va una recepta mig barrejada d'una recepta del Caprabo i mig inventada.

Ingredients:
  • 2 tomàquets
  • 1/2 porro
  • 1/2 ceba tendra
  • 1 alvocat
  • 1 pastanaga
  • 1 tros de butifarra negra
  • oli
  • sal
Procediment:
Es tallen el porro i la ceba a trossets molt petits.


Es talla l'alvocat per la meitat i es buida amb una cullera. Es barreja amb la ceba tallada i s'aixafa amb una forquilla.


Es ratlla la pastanaga i es fregeix la butifarra negra tallada a trossets i s'afegeixen a la barreja.


Es tallen els dos tomàquets a rodanxes i a sobre s'hi afegeix la barreja que hem fet anteriorment.


S'amaneix i ja es pot menjar!!! BON PROFIT!!!

2 comentaris:

ester_kandi ha dit...

És una amanida boníssima! La vaig fer per un sopar i va agradar molt.
Avui la repeteixo !

Carla ha dit...

Marta!!! Y la recepta de la ensalada con la salsa de vino de Oporto, que estaba bonisima? Ya no me acuerdo de la recepta... :) petonets!

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?