Sant Joan, sopar a casa l'Anneta i festa als xiris!!!
Els típics sopars que cadascú porta algo i mai saps que fer, doncs aquesta pizza i la següent que veureu, és una molt bona idea. És fàcil de fer però una mica llarg, has de tenir paciència i anar fent. S'ha de dir que aquestes pizzes no haurien estat possibles sense l'ajut de la meva "pinche" i gran amiga i "vecinita" Mireieta.
A les 18h ens vestim de cuineres (davantal a conjunt) i ens posem "manos a la obra". He de dir que si no estas acostumat és una mica difícil anar cuinant i fent fotos a la vegada. Les mans brutes, la camara bruta, acaba tot fet un nyap, i a sobre t'has d'enrecordar d'anar fent fotos de tot.
Aquí va una foto de les cuineres!!! ;)
Els típics sopars que cadascú porta algo i mai saps que fer, doncs aquesta pizza i la següent que veureu, és una molt bona idea. És fàcil de fer però una mica llarg, has de tenir paciència i anar fent. S'ha de dir que aquestes pizzes no haurien estat possibles sense l'ajut de la meva "pinche" i gran amiga i "vecinita" Mireieta.
A les 18h ens vestim de cuineres (davantal a conjunt) i ens posem "manos a la obra". He de dir que si no estas acostumat és una mica difícil anar cuinant i fent fotos a la vegada. Les mans brutes, la camara bruta, acaba tot fet un nyap, i a sobre t'has d'enrecordar d'anar fent fotos de tot.
Aquí va una foto de les cuineres!!! ;)
Bé després de la petita introducció comencem amb la recepta, que per cert, està inspirada en una recepta de la dolorss (http://blogdecuina.blogspot.com), barrejat amb pinxo que es diu cojonudos, que es fa amb una llesca de pa i xoriçet fregit o sobrassada, i a sobre un ou ferrat de guatlla.
Ingredients:
per a la massa de pizza:
- Farina especial per a fer pizza (Jo compro la del Mercadona, només cal afegir aigua sal i oli i deixar reposar)
- 1 caixa d'ous de guatlla
- 1 tarrina de sobrassada (o un tros de sobrassada)
- 1 pot de tomàquet triturat
- 1/2 paquet de formatge mozzarel·la per gratinar
- 1/2 paquet de formatge emmental
Seguir les instruccions per fer la massa de la pizza i deixar-la reposar el temps que indica, ja que d'aquesta manera pujarà la massa.
Que no us faci mania amassar-ho amb les mans, que és molt divertit
Enfarinar la superfície del marbre de la cuina, agafar un tros de massa i amb el corró fer una làmina ben fina. La forma depèn del que volgueu, jo com que erem molta gent i havia de fer pizzes grans doncs les vai fer en forma de rectangle de la mateixa mida que la plata del forn. Quan ja tingueu la base feta, poseu un paper vegetal de forn a la plata i poseu la massa a sobre. Es posen 4 o 5 cullerades de salsa de tomàquet per a una pizza gran i s'escampa per tota la pizza, no posar-ne en excés sinó la massa no s'endureix i es trencaria al tallar-la.
Posteriorment es posa formatge emmental i mozzarela ratllats per a cobrir tota la superfície de la pizza i al damunt es posen la resta d'ingredients. En aquest cas, trossos de sobrassada i ous de guatlla. Com diu la Dolorss en el seu blog, si els ous de guatlla els voleu poc fets doncs els poseu 5 minuts abans de treure la pizza del forn, sinó es posa amb la resta d'ingredients. S'empolvora la pizza amb orenga i es posa al forn a 180ºC durant 15 minuts. I el resultat és el següent:
A veure si us animeu a provar-la que està bonísssssima!!!
13 comentaris:
Segur que ha s'estar boníssima, espero tastar-la aviat.
Un petó.
nena!!!! k bones les pizzes.... tinc gravada la imatge de la plata del forn amb les 5 pizzes... :D:D:D mmmm
vagi mb, ja anirem fent cosetes per anar omplint akesta super web!!!
byebye
anna
La boca em fa salivera, te una pinta boníssima. Ànim, que anirem fent aportacions per augmentar el teu blogg.
Per cert ja et tinc als "favoritos"
COCINERA COCINERAAAA..
Tiaaa quina bona pinta tenia la pizza... ja veig que em vaig perdre un super supar.....
tinc la voca feta aigua.........
SAreta i kelly
uo! q bo!!! quina bona pinta... ja saps que sempre que vulguis pots fer unes pizzes com aquestes que jo m'ho menjo amb molt de gust!!
aix... estic salivant tant com el gos de Pavlov!!! neeena!! quins ous més ben posats!!! ;)
M'he aprofitat del teu blog x fer-te'n promoció al meu!! aviam si et donen una estrella michelin!! ajjaja
bonissima la pizza!!!! nyam!!
Sort i ànims amb el bloc!!
A veure si algun dia faig alguna de les receptes!!
Ei Marteta!!
Te molt bona pinta, ha d'estar boníssima (la pizza), jeje, tu ja m'entens.
"Guapu"
Gracies.
Gracies.
Mmmmmmmmmmmm!!!!
Jo faig una petició d'una recepta, que és la recepta de la llet merengada que fa anys em vas explicar i que per variar, se m'ha oblidat, i a més crec que es una molt bona idea perquè ara ve molt de gust alguna cosa ben fresqueta.
Abraçades.
Ei accepto la petició , el més aviat que pugui faré una llet merengada i penjaré la recepta i les fotos! Quan pugui penjaré també 3 receptes q tinc pendents, però és que no tinc temps, i al pis tinc una connexió d'un veí que és molt lenta i no hem deixa pujar fotos!
Així que paciència!
ieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! q genial que es el blog (x no dir una altre adjectiu)....wuenu wapa ;)ara una proposta.....posa la recepta de la coca de vidre,please?!
Publica un comentari a l'entrada