Avui toca un pastís molt bo sobretot pels xocoadictes!
Ingredients:
- 200 g de xocolata negra
- 70 g de mantega
- 3 ous
- 75 g de sucre
- 80 g de farina
- una mica de llet
- 1/2 sobre de llevat en pols
- Mermelada (jo vaig fer servir de préssec perquè és la que tenia a casa)
Es desfan 100g de xocolata amb una mica de llet al microones. S'hi afegeixen 35 g de mantega.
A part es barregen els rovells d'ou amb el sucre i s'afegeix la xocolata desfeta, la farina i el llevat.
Es munten les clares a punt de neu i es barreja tot. Es posa la massa en un motlle previament untat amb mantega i es posa al forn ja calent a 185º dalt i baix, durant 30-45 minuts (fins que punxem i surti el punxó net). Es deixa refredar i es talla per la meitat i s'unta amb melmelada.
Es prepara la cobertura de xocolata desfent la resta de la xocolata amb mantega i es cobreix el pastís i es deixa refredar.
Si voleu una cobertura més professional visiteu el blog de La cuina de casa, on hi ha una glaça de xocolata que només de veure-la ja venen ganes de tastar-la.
2 comentaris:
El Sacher és un dels pastissos estrella del món mundial. Boníssim i elegant, no hi ningú que es pougui resistir a un tall...
mmm...Marta, quina bona pinta! També l'apuntaré a la llista de pendents (que és bastant llarga)...per cert, crec que he sol.lucionat el problema dels comentaris al blog de l'hort (moltes gràcies per l'avís!)...i MOLTES GRÀCIES per seguir-me!
Que tens un blog d'hort també? Bé, ja m'aniràs explicant trucs, perquè tot just és el 2n any que sultivo.
Publica un comentari a l'entrada