Recepta de la Mireia Carbó del seu llibre la Cuina que no amoïna. Com totes les seves receptes és fàcil i molt molt bona.
Ingredients:Per la sopa:
- 500 g de maduixes
- 1 llimona
- 1 taronja
- 4 cullerades de sucre o de mel (jo vaig posar 2 de sucre i 2 de mel)
- 2 iogurts naturals
- 100 mL d'aigua
- 50 g de sucre
Començarem pel granissat ja que ha d'estar entre 6 i 8 hores al congelador per a que es congeli.
Per fer el granissat:
Es barreja l'aigua amb el sucre. S'afegeix l'aigua amb sucre als iogurts i es bat manualment.
Es posa al congelador, i un cop congelat es treu i es rasca amb una forquilla o cullera per obtenir el granissat.
Es guarda al congelador fins a l'hora de servir.
Per fer la sopa de maduixes:
Es renten i tallen les maduixes. Es baten amb el batedor elèctric juntament amb el suc de llimona, el suc de taronja i el sucre i/o mel.
Si et molesten les llavors de la maduixa es cola amb un colador xinès.
Es guarda a la nevera fins a l'hora de servir (jo ho vaig fer el dia abans). Es serveix en un plat o una copa amb una mica de sopa i a sobre el granissat. Per guarnir es pot posar un tros de kiwi o de menta.
I a menjar!
4 comentaris:
Renoi quina sopeta!, amb el solet que sembla que ja vol sortir del tot lliga moltíssim!! molt bones fotos il.lustrant el procés!A reveure!
Molt refrescant i molt bona!!!!
Uau, aquesta recepta de la mireia no l'he fet! M'encanta la idea del granisat de iogurt... la fare ben aviat, que per fi sembla que comença la calor ;)
Doncs sí que és molt refrescant, llàstima que s'estigui acabant el solet!
Gemma: ja m'exlicaràs com t'ha quedat quan la provis de fer. També es podia fer amb kiwi.
Fins aviat!
Publica un comentari a l'entrada