Fent una mica el pallasso
El dimecres va ser un dia una mica gafe! Sobretot a la tarda! Per fi aconsegueixo sortir aviat de la uni i arribar a casa relativament aviat, però com sempre si no és la RENFE és el bicing que no em permten arribar a casa a l'hora. Avui he intentat agafar 5 bicis i totes estaven trencades fins que finalment he decidit que era una senyal de l'univers i que lo millor que podia fer era anar caminant cap a casa. El camí no és massa bonic, però he aprofitat per passar per una gran superfície a veure si hi havia els ingredients per fer sushi i els he trobat (ja posaré la recepta més endavant). Mentre visitava aquest enorme supermercat amb alts preus he vist que per tot arreu hi havia gambes i llagostins, així que he decidit fer un extra i he comprat uns llagostins. De camí a casa se m'ha acudit aquesta recepta.
Ingredients (2 persones):
- 10 llagostins
- 4 espàrrecs verds
- 1/2 poma
- 1 carbassó
- 1/2 pot de crema de llet
- 2 grapats de ceps secs
Es posen els ceps en remull en una tassa amb poca aigua (suficient per cobri-los) fins que estiguin tous (1 hora aproximadament). Els treuen els ceps de l'aigua (no llençar l'aigua) i es posen en una paella amb una mica d'oli per a coure'ls. Un cop estan dauradets anem afegint l'aigua de remullar-los a poc a poc per que se la vagi bevent.
Quan ja no queda aigua s'afegeix la crema de llet i es deixa 5 minuts a foc baix.
Es treu del foc i es passa pel túrmix i es torna a posar a la paella a foc baix per que es redueixi aproximadament a la meitat de volum (una mitja hora).
3 comentaris:
A part de que els pintxos tenen una pinta espectacular i tinc unes ganes boges de provar-los... només dir que m'encanta que t'hagis incorporat al mon univers ajajajaj
un petonas
No entiendo el idioma, pero con el paso a paso (que está super bien) lo he captado y me parece una receta super sabrosa. Un beso de Ana.
Ja ja, que simpatica está al foto, y el paso a paso fantástico. Enhorabuena. Un fuerte abrazo
Publica un comentari a l'entrada