Ingredients (per 24 pintxos):
- 6 llesques de pa de motlle.
- oli d'oliva
- 1/2 llimona
- 1 alvocat
- juliverd
- 200 g de barretes de cranc
- sal i pebre
Es tallen les llesques de pa de motlle amb un motlle rodó. S'unten amb oli d'oliva pels dos cantons amb l'ajut d'un pinzell i es dauren 2 o 3 minuts al forn per cada banda.
Es ratlla la pell de mitja llimona i se'n fa suc. Es talla l'alvocat a trossets i es barreja amb la ralladura llimona. S'hi afegeix el julivert i el cranc tallats petits. S'hi afegeix una mica d'oli, el suc de la mitja llimona i la sal i el pebre.
S'unten les llesques de pa amb la pasta que s'ha preparat anteriorment (jo vaig fer servir una maniga pastissera) i ja es pot menjar.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada