Ingredients (per 24 pintxos):
- 24 espàrrecs verds.
- 100 g de formatge fresc o mató.
- 50 g de parmesà ratllat.
- 2 branques d'alfàbrega.
- 1 barra de pa (decorada amb cereals o llavors).
- 24 talls de pernil salat.
- sal i pebre.
Es renten els espàrrecs amb compte, per no trencar-los i es tallen les puntes d'uns 5 o 6 cm de longitud. Es bullen les puntes durant 5 minuts i quan estan tendres, es treuen de l'aigua bullint i es passen per aigua freda.
Mentrestant, en un bol es barregen els formatges.
Es tallen llesques de pa d'1 cm de gruix aproximadament i es torren una miqueta. S'unten amb la barreja de formatges.
S'enrotlla cadascún dels espàrrecs amb un tall de pernil i es posa a sobre de la llesca de pa. S'empolsa amb una mica de pebre i ja es pot servir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada