Fàcil, ràpid i boníssim.
Ingredients (per 12 pintxos):
- 4 llesques de pa de motlle
- 12 trossos de rulo de cabra (jo he utilitzat del petit per a que no embafi tant)
- 12 llesques de bacó
- oli, sal i pebre
Es tallen rodonetes de pa d'una mida aproximada a la del rulo de cabra i es torren.
S'afegeix sal i pebre al tros de rotllo de cabra i s'embolica amb el bacó.
Es cou a la planxa pels 2 cantons i es posa a sobre de la llesca de pa torrada.
Es serveix i es menja calent. La pinta no és molt bona, però el gust és espectacular.
6 comentaris:
Renoi marta, t'has posat les piles,eh?, vaja pintxo!!! però aquesta "tapa" ja serveix de primer plat no?...Ens veiem!
Um!!!!!!!!boníssim!!
Ràpid i boníssim!. No es pot demanar més!
Caramba Marta, quina bona pinta!!!
Aquesta m'ha encantat! Ràpid i senzill... ara només falta provar-ho.
Moltes gràcies!! Realment és fàcil, ràpid i boníssim, al pròxim sopar en faig uns!
Ptns!
Publica un comentari a l'entrada