Començo a fer una mica de neteja de les receptes que tinc per l’ordinador, a veure si així aconsegueixo publicar cosetes més sovint.
Aquesta crema o salsa la vam fer a una de les classes del David Lienas i jo la he fet per acompanyar una hamburguesa, però es podria fer amb altres carns o per menjar sola com a primer plat. És una mica dolceta i per això queda bé per acompanyar carn.
Ingredients:
- 1 poma (fa que sigui més dolça la crema)
- una mica de mantega
- 1 branca de canyella
- una mica de llet
- una mica de sal
- una mica de pebre
Es pelen les pomes i les xirivies i es tallen a trossets petits.
Es sofregeixen amb una mica de mantega en una olla, a foc mitjà vigilant que no es cremin.
Un cop estan daurades s’hi afegeix la sal i el pebre al gust, llet fins a cobrir i una branca de canyella.
Es deixa bullir durant 15 minuts i es va afegint llet a mesura que es vagi consumint, sense passar-se ja que per acompanyar carn ha de quedar espessa. Es treu la branca de canyella i es passa pel minipimer. Si cal es reactifica de sal i pebre.
Es serveix acompanyant una carn.
2 comentaris:
Ei Marta, no me'n recordava d'aquesta crema, a veure si algun dia la provo de fer!!
Cristina prova-la perquè queda boníssima, i amb el toc de poma (recomanació d'una amiga cuinera) li dóna un toc dolç molt bo!
Publica un comentari a l'entrada