Després de l’estiu i no regar massa el petit hortet que tinc al balcó, només han sobreviscut uns quants porros (puerros), i per poder-los aprofitar he fet unes crestes molt bones. Eren petitets però molt saborosos.
Ingredients:
- 1 porro (de mida normal), en el meu cas n’hi havia 9 de mida minúscula
- massa per fer crestes
- una mica de philadelphia
- oli d’oliva
- sal
Es renten i pelen els porros.
Es tallen a trossets petits.
Es salen es porros i es sofregeixen amb una mica d’oli fins que estiguin dauradets. Es posa una cullerada de porros sofregits sobre de la massa per crestes.
S’afegeix una culerada de Philadelphia.
Es tanca la cresta i es cou al forn durant uns 10 minuts o fins que estigui daurada per dalt i per baix. També es poden fregir, però queden més olioses.
BON PROFIT!
2 comentaris:
Ei Marta!
Quina porros més bonics! A mi no me'n va sortir ni un!
A l'estiu és un rotllo perquè amb les vacances i amb la calurassa de la ciutat, em costa molt tirar les coses endavant...a veure si amb el temps aconsegueixo uns porros com els teus!!
Hola gemma!
A mi el primer any em van sortir 2 de petits i molt curts fins que aquest any he descobert que s'ha d'anar afegint terra a sobre! Jo tampoc he regat a l'estiu, però han aguantat bé! Tot i que són petitons! A veure com va aquest any l'hortet! Ptns!
Publica un comentari a l'entrada