Ingredients:
- 100g de mantega
- 50g de sucre glaç
- 2 ous
- 125g de farina
- vainilla en pols
- una mica de sal
- 40g de parmesà ratllat
- 300g d’espinacs crus
Es deixa la mantega a temperatura ambient fins que estigui tova. S’hi afegeix el parmesà i es barreja bé amb una forquilla.
S’hi afegeix el sucre i es barreja un altre cop. Es fa el mateix amb cadascun dels ous.
Es bullen els espinacs, s’escórren bé (si cal amb un drap net i aixafant bé).
S’afegeixen els espinacs, ben escorreguts, a la massa i es barreja amb la batedora.
S’incorpora a poc a poc la farina tamisada.
Es posa la massa dins d’una màniga pastissera i es fan tires d’uns 8 cm de llargada a sobre d’un paper de forn.
Es posa al forn pre-escalfat a 175ºC durant 10-12 minuts o fins que estiguin daurades de dalt.
BON PROFIT!
6 comentaris:
caram, ja has fet l'arròs a la caçadora i les galetes d'espinacs?, per l'aspecte semblen fotos fetes a la classe... no ens enganyes?...je,je. A mi em van agradar molt les 2 receptes. Em va fer molta ilu trobar-te a la cursa de la dona! ja fa 3 anys que la faig i 2 que vénen les meves 2 filles grans.Una abraçada Marta!
Guau! Aquestes galetes han de tenir un sabor espcectacular... ja que la pinta ho és! Me l'apunto! ;)
Mercè: clar que no us enganyo, a mi se'm van cremar una miqueta, però clar es que això del forn de gas encara no el controlo! A mi també em va fer molta ilu lo de la cursa de la dona, no vaig poder casi ni saludar perquè si parava ja no arrivaba! Jo és la primera que faig, ara m'hi estic mig aficionant! Ptns!
elsfogonsdelabordeta: El sabor és molt bo, i al ser de color verd criden molt l'atenció!
ESTAS GALLETAS DE ESPINACAS, ORIGINALES Y RICAS. ME HAGO SEGUIDORA DE TU BLOG Y SIGO POR AQUI FISGONEANDO. BESO DE ORQUIDEA59
ORIGINALES GALLETAS Y RICAS. ME HE HECHO SEGUIDORA DE TU BLOG Y ESTOY FISGONEANDO POR AQUI. UN BESO DE ORQUIDEA59
Orquidea: Muchas gracias por hacerte seguidora, espero que te guste mi blog! Besos!
Publica un comentari a l'entrada