Ingredients (per 4 persones):
Es talla el porro a trossets petits.
S’escalden els tomàquets, es pelen i es treuen les llavors. Es tallen a dauets, es barregen amb el porro tallat i s’amaneix amb sal, pebre, oli i vinagre. Es deixa 20 minuts a la nevera perquè es barregin els sabors.
Es serveix al plat, si pot ser amb l’ajuda d’un motlle rodó.
S’afegeix el pernil per sobre i unes fulles de rúcula per acompanyar.
BON PROFIT!
- 4 tomàquets grans madurs
- 12 talls de pernil serrà
- 1 porro
- 1 cullerada de vinagre de mòdena
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge
- sal
- pebre
- una mica de rúcula
Es talla el porro a trossets petits.
S’escalden els tomàquets, es pelen i es treuen les llavors. Es tallen a dauets, es barregen amb el porro tallat i s’amaneix amb sal, pebre, oli i vinagre. Es deixa 20 minuts a la nevera perquè es barregin els sabors.
Es serveix al plat, si pot ser amb l’ajuda d’un motlle rodó.
S’afegeix el pernil per sobre i unes fulles de rúcula per acompanyar.
BON PROFIT!
5 comentaris:
RÀPID, SA, VISTÓS, NUTRITIU, BO...una abraçada Marta!
Gràcies Mercè!
UN plat deliciós i molt sa. I presentat així queda molt elegant.
Muy bien presentado y sobre todo rico y sano. Beso de Orquidea59
Gemma: Gràcies! A veure si ens veiem en algun curs del bonpreu! Fins la pròxima!
Orquidea: si que es sano, apto para despues de las fiestas!
Publica un comentari a l'entrada