Fa uns dies vaig anar a un curs d’aperitius de nadal, i entre d’altres em van ensenyar aquest aperitiu, que tot i ser una mica complicat de trobar els ingredients, és fàcil de preparar i és molt vistós.
Ingredients:
- 50g de Foie
- Pals de fusta per a pinxos
- 40g de cobertura de xocolata blanca
- Petazetas de xocolata
- Una mica de sal
- Guants de làtex (opcional però més net)
Procediment:
Es talla el foie en quadradets de uns 2cm de costat i amb l’ajuda dels guants de latex es fan boletes.
Es claven les boles en pals i es congelen durant uns 30 minuts.
Mentrestant es desfà la cobertura de xocolata al bany maria, controlant la temperatura per tal de que la xocolata no es cremi. És millor que el bol on tenim la xocolata no toqui l’aigua bullint del bany maria, sinó que es desfaci gràcies al vapor d’aigua del bany. S’hi afegeix una mica de sal perquè no sigui tant dolç.
Un cop desfeta la xocolata i les piruletes congelades, es treuen del congelador i es cobreixen amb xocolata blanca desfeta i ràpidament es tiren peta zetas de xocolata per sobre mentre l’anem girant a càmara lenta.
Per servir les piruletes s’agafen gots allargats i s’omplen de sal (o de sucre) i es claven les piruletes a dins.
Això és tot! Bon profit i a disfrutar de les festes de Nadal.
3 comentaris:
Marta, quina combinació més curiosa, no m'ho se imaginar. Un dia que tingui convidats ho provaré. On trobes els petazetas de xocolata? Bones Festes!!
Doncs si Cristina, és ben curiosa, però molt bona. Els petazetas els venen a una botiga de sarrià que es diiu cookiteca, i també hi venen la cobertura de xocolata! Bon Nada i bon any nou!
Casinos with Bitcoin - JTM Hub
Find your nearest casino & sportsbook in Jammy Town, 전라남도 출장안마 West Virginia, 창원 출장마사지 US and start betting on the Casinos Near Me · Casino. 출장안마 The 강릉 출장샵 Casino. Casino. 경기도 출장마사지
Publica un comentari a l'entrada