dilluns, 1 de setembre del 2008

Rissoto de ceps a la parmesana

Aquí va un rissoto boníssim! En aquest cas està fet per a 16 persones (dinar familiar amb la Stine i la Sofie del couch surfing), però us passo la recepta per a 4 persones.

Recepta feta altre cop pel meu pare (especialista en arrossos), jo simplement vaig ajudar i fer les fotos.






Ingredients (per a 4 persones):

  • 200g de ceps
  • 400g d'arròs
  • 100g d'encenalls de formatge parmesà
  • 200g de nata líquida
  • 1 tòfona
  • 1 l de brou de vedella
  • oli
  • sal



Procediment:


Es tallen els ceps a dauets i s'ofeguen amb oli, a la mateixa cassola on farem el rissoto.




S'afegeix l'arròs i es barreja tot bé.



S'afegeix el brou calent i es deixa coure durant uns 15 minuts.






S'afegeix la nata líquida i es deixa coure uns 5 minuts més.



Es ratlla la tòfona i es tira per sobre.




Es posen els encenalls de parmesà també a sobre i es deixa reposar 5 minuts perquè el formatge es desfaci.


I ja està a punt per menjar!!!



1 comentari:

Tardor ha dit...

Avui hem fet aquest arròs seguint la recepta al peu de la lletra, encara que els ceps eren secs i congelats, tot i això ha quedat boníssim, bé realment un pel dolç, això si no n'ha quedat ni un gra. La Núria ho pot confirmar.
Petonets. Montse

Potser també t'interessa:

Related Posts with Thumbnails

Què t'ha semblat aquest post?