Recepta feta altre cop pel meu pare (especialista en arrossos), jo simplement vaig ajudar i fer les fotos.
Ingredients (per a 4 persones):
- 200g de ceps
- 400g d'arròs
- 100g d'encenalls de formatge parmesà
- 200g de nata líquida
- 1 tòfona
- 1 l de brou de vedella
- oli
- sal
Procediment:
Es tallen els ceps a dauets i s'ofeguen amb oli, a la mateixa cassola on farem el rissoto.
S'afegeix l'arròs i es barreja tot bé.
S'afegeix el brou calent i es deixa coure durant uns 15 minuts.
I ja està a punt per menjar!!!
1 comentari:
Avui hem fet aquest arròs seguint la recepta al peu de la lletra, encara que els ceps eren secs i congelats, tot i això ha quedat boníssim, bé realment un pel dolç, això si no n'ha quedat ni un gra. La Núria ho pot confirmar.
Petonets. Montse
Publica un comentari a l'entrada